Azalpena
Oraingoan, sukaldean sartu eta gozo bat egingo dugu. Labea erabili behar dugunez, heldu baten laguntza beharko dugu.
-
Hostopila desizoztu ondoren, lazotxoak egiteko neurrian moztuko dugu.
-
Hostopil zatiei lazo itxura emateko bihurritu eta glacé azukretan sartuko ditugu.
-
Labera sartzeko ontzian papera jarri eta lazotxoak gainean kokatuko ditugu. Nahi izanez gero, azukre arrunta bota gainetik.
-
Labea 160 gradutan jarriko dugu eta berotzen denean lazotxoak sartu(heldu batek egin beharrekoa).
-
30 minutu inguru itxaron ondoren, egin diren begiratu eta lazotxoak atera (heldu batek egin beharrekoa).
-
Hoztu arte itxaron jan aurretik!
Materiala
-
Hostopil izoztua
-
Glacé azukrea
-
Azukre arrunta
-
Laberako papera
-
Labana
-
Labea